Astăzi valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru a doua jumătatea lunii noiembrie, însă local în vestul ţării ziua va fi mai caldă decât în mod obişnuit.

În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa în regiunile estice şi sud-estice se va semnala ceaţă, asociate cu burniţă, iar în rest cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 şi 16 grade. 

În București valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă a lunii noiembrie. Dimineața vom avea condiţii de ceaţă, iar vântul va sufla de la slab până la moderat. Temperatura maximă, la amiază, va fi de 11-13 grade.

La munte vremea se va menţine predominant frumoasă, iar valorile termice uşor mai ridicate decât cele specifice perioadei și vom avea 10 grade la Semenic, 12 la Predeal, 13 la Păltiniș, iar maxima de 14 grade se va înregistra la Stâna de Vale.

Articolul precedentPaul Stănescu: Reglementarea pieței energiei – o decizie corectă în interesul românilor
Articolul următorMiron Mitrea, despre scandalul din Coaliție: Ce vedem aici înseamnă pregătirea unor șahiști de o calitate foarte bună, care pregătesc alegerile pentru 2024