Vremea pune mari probleme în ultimele ore în mai multe zone din țară. Ploile consistente au crescut riscul de inundații.

Este alertă meteo în mai multe județe din țară. Meteorologii au emis un cod portocaliu de inundații, dar și un cod galben de ploi torențiale. Mai multe case au fost luate de ape, iar numeroase râuri riscă să iasă din matcă și să inunde si alte sate. Oamenii sunt disperați si asteapta ajutorul autorităților. 

Ploile torențiale din ultimele zile au făcut ravagii în patru județe din țară, unde hidrologii au emis un cod portocaliu de inundații. În județele Gorj, Mehedinți, Vâlcea și Argeș, cele mai importante râuri riscă să iasă din matcă și să inunde localitățile din zonă.

Meteorologii au emis și un cod galben de furtuni în 11 județe din țară. În mai multe regiuni va ploua, iar la munte se anunță ninsori puternice și viscol.

Experții trag un semnal de alarmă și ne îndeamnă să circulăm cu atenție pe șoșele, în condițiile în care mai mulți oameni și-au pierdut viața în urma accidentelor provocate de vremea extremă. 

 
 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentNoi înregistrări bombă la Culisele Statului Paralel. Cum negocia Doru Trăilă, avocatul din grupul infracțional manevrat de Coldea
Articolul următorCutremur în România, miercuri dimineața