14 copii cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, aflaţi într-o tabără sportivă, în staţiunea Borsec, au ajuns aseară la spital cu simptome ale unei intoxicații alimentare.

La caz s-a deplasat o ambulanţă SMURD din Corbu și 3 echipaje SAJ. Totodată, a fost trimis și echipajul de pe Autospeciala de Transport Personal şi Victime Multimple de la Detaşamentul Miercurea Ciuc.

Pacienții au fost evaluați medical şi  au fost transportați toți la Spitalul Municipal Toplița. 6 dintre copii au fost transferați cu Autospeciala de Transport Personal şi Victime Multimple de la Spitalul Toplița la UPU Miercurea Ciuc.

Iniţial, medici au preluat de la Borsec 13 copii, ulterior, un alt copil, cu aceleași simptome, a fost adus la Spitalul Municipal Toplița, cu un autoturism personal, numărul acestora ajungând la 14.

Cei 8 copii, care sunt acum internați la Spitalul Municipal Toplița, vor fi transferați la Iași, pentru că de acolo sunt.  Copiii se aflau în cantonament cu echipa de baschet în tabăra sportivă din Borsec.

Articolul precedentO femeie care se caza la hoteluri şi nu plătea, prinsă de poliţiştii harghiteni
Articolul următorAmenzi de 160.000 de lei şi confiscări de 70.000 de lei, pentru cei care au poluat natura, în Harghita