Comisarii Gărzii Forestiere Braşov au desfăşurat, în perioada 16-20 martie, mai multe controale pe raza judeţului Harghita, atât cu personalul propriu, cât și cu instituții partenere. La acțiuni au participat și Inspectoratele Judeţene de Poliție Jandarmi.

Astfel, potrivit unui comunicat al Gărzii Forestiere Braşov, au fost efectuate, printre altele, 41 verificări privind punerea în valoare a produselor accidentale; 3 corectări de erori Wood Tracking respectiv SUMAL, solicitări venite atât de la structurile silvice, cât și de la agenții economici; dar şi un control de fond integral/parțial în fondul forestier. În urma neregulilor constatate, s-au aplicat sancțiuni contravenționale în cuantum de 2.000 lei

Garda Forestieră va continua activitatea de control al regimului silvic și cinegetic, dar prin prioritizarea activității având în vedere starea de urgență decretată de către Președintele României, inclusiv prin respectarea măsurilor de siguranță impuse pentru a se evita infectarea cu noul coronavirus COVID-19.

Articolul precedentPeste 700 de harghiteni, fără curent electric
Articolul următor906 cazuri de persoane infectate cu COVID 19 până la ora 13.00