Poliţiştii harghiteni sunt în căutarea suspectului unei tentative de furt dintr-un magazin din judeţ, faptă comisă pe raza municipiului Gheorgheni.

Potrivit IPJ Harghita, cel în cauză a spart un geam şi a încercat să sustragă mai multe bunuri, însă a renunţat şi a fugit în momentul în care s-a activat sistemul de alarmare.

În dimineaţa zilei de 20.02.2020, în jurul orei 07:20, Poliţia Municipiului Gheorgheni a fost sesizată de administratorul unei societăţi comerciale din localitate despre faptul că în cursul nopţii precedente, o persoană necunoscută a distrus geamul uşii de acces al magazinului său. Echipa operativă deplasată la faţa locului a consatat că cele sesizate se confirmă, iar din vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere s-a constatat că, la ora 01:43, o persoană necunoscută a spart cu o piatră geamul de tip termopan al uşii de acces în magazin, apoi şi-a introdus mâna stângă prin spaţiul creat, încercând să sustragă bunuri”, se arată într-un comunicat al IPJ Harghita.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru tentativă la furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului.

Articolul precedentMinoră dispărută din Harghita, găsită la un tânăr de 23 de ani din judeţul Covasna
Articolul următorSe strică vremea. Viscol, vânt puternic, ploi și ninsori