DEAC Debrecen a profitat de meciul disputat pe teren propriu și a câștigat al cincilea meci al playoff-ului din Liga Erste. Scoul la general este acum 3-2, hocheiştii din Gheorgheni trebuie să câștige vineri pentru a avea șansa de a ajunge în semifinale.

Prima repriză a fost dominaţă de gazdele din Debrecen. DEAC a intrat pe gheaţă mai concentrată pe joc decât decât hocheiştii harghiteni. Nemeth și Turcotte au reuşit să înscrie în minutele 8 şi 12, iar la prima pauză scorul a fost 2-0.

Situația a continuat să se înrăutățească pentru ACSH Gheorgheni în minutul 24, când Németh a profitat şi a făcut dubla. Cu toate acestea, harghitenii au părut că pot reeveni, şi au înscris de două ori la rând prin Bobcek în superioritate şi Csergő în inferioritate în minutele 24 şi 30.

Meciul se afla la mijlocul celei de-a treia repize când Novotny a înscris pentru 4-2, iar mai apoi Izaczky a stabilit scorul final, 5-2 pentru unguri.

Clubul din Gheorgheni joacă vineri acasă pentru a încerca să egaleze situaţia la general. În cazul în care reuşeşte să câştige, jocul decisiv se va disputa la Debrecen duminică.

Articolul precedentInformatica Timișoara – CSM Târgu Mureș în finala Cupei României U19 la futsal de la Odorheiu Secuiesc
Articolul următorVIDEO Surpriză pentru jandarmeriţe de ziua femeii