O femeie în vârstă de 81 de ani din județul Harghita este al treilea deces înregistrat ca urmare a complicaţiilor cauzate de noul coronavirus.

Potrivit INSP, femeia a fost confirmată ca fiind infectată în data de 23 mai, iar decesul a survenit joi, 4 iunie.

Pacienta suferea şi de hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă congestivă și obezitate. 

Reamintim că în data de 4 aprilie, Prefectura Harghita informa că o persoană înrudită cu primul caz de coronavirus confirmat în județul Harghita a decedat, fiind vorba despre o persoană care locuia în aceeași gospodărie cu bărbatul întors din Franța în data de 23 martie, și testat pozitiv în data de 2 aprilie.

De asemenea, potrivit INSP, în data de 28 mai a survenit și al doilea deces al unei persoane testată pozitiv pentru Covid-19, fiind vorba despre o femeie îvârstă de 54 de ani, confirmată care suferea şi de diabet zaharat tip II, cardiopatie ischemică cronicăhipertensiune arterială, ciroză hepatică, pneumonie, insuficienţă hepatică severă.

Vineri, potrivit INSP, în județul Harghita erau testate pozitiv 164 de persoane.

 
Articolul precedentAccident mortal pe DN15 în județul Harghita. Un motociclist din Sibiu s-a izbit frontal de un camion din Neamț
Articolul următor100% TU DECIZI! Alexandru Oprea, baronul acoperiților din Dâmbovița. Pensie de ofițer în rezervă și salariu baban la CJ