Locuitorii din Odorheiu Secuiesc au fost avertizați, marți noapte, printr-un mesaj Ro-Alert, despre prezența unui urs pe o stradă din localitate.

Potrivit ISU Harghita, prezența animalului sălbatic a fost semnalată în jurul orei 00:45, pe str.Rakoczi, spre Feliceni. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD Odorheiu Secuiesc și un echipaj de poliție.

„Echipajul SMURD Odorheiu Secuiesc s-a deplasat în zona semnalării ursului, în vederea acordării primului ajutor calificat și asistenței medicale de urgență, potențialelor victime, însă, din fericire, nu s-a impus intervenția. Totodată, ISU Harghita a asigurat informarea populației, prin intermediul sistemului RO-ALERT, cu privire la prezența în zonă a animalelor periculoase și transmiterea recomandărilor pentru evitarea unor situații de risc”, transmite ISU Harghita.

Articolul precedentVIDEO. Drumarii intervin cu ultilajele în zona montană din mai multe județe, printre care și Harghita
Articolul următorAcordul cu Biserica se modifică. Marcel Vela: Slujbele de Înviere, FĂRĂ credincioși. Polițiștii NU mai împart lumină