Vremea va fi ploioasă însă conform meteorologilor am putea scăpa de ploi în timpul paradei militare de Ziua Națională.

„O vreme predominant închisă săptămâna viitoare. Precipitațiile vor fi destul de slab cantitativ. Poate la munte să apară lapoviță și chiar ninsoare. Precipitațiile, destul de rare, după 1 decembrie crește probabilitattea de a avea precipitații, vorbim în continuare de ploi, în principiu o vreme mai bună, cerul variabil sau parțial noros, apare ceață dimineață.

În ce privește regimul termic, e un regim apropiat de normal, maxime între 0 și 9 grade în toată țară, 6-7 grade în Capitală iar temperaturile minime între -4 și 4 grade, ușor mai ridicate pe litoral.

O să fie intensificări ale vântului, va amplifică senzația de rece dar temperaturile nu vor fi atât de coborâte. Rafale de 35-45 km pe oră, cât să sporeaca senzația de frig, minime ridicate în Capitală, cam 2-4 grade pe timpul nopților dar nici ziua nu crește temperatura foarte mult, 6-7 grade. Precipitații la începutul săptămânii”, a declarat meteorologul Mihai Huștiu la Realitatea PLUS.

Articolul precedentScenariu sumbru: frigul ar putea ucide 335.000 de europeni, în 2023! Zona euro, lovită și de recesiune – Ce spun specialiștii
Articolul următorÎntârzie decizia privind majorarea salariilor. Sindicatele și patronatele se revoltă împotriva Guvernului