Porniţi pe urmele unui camion care ar fi accidentat un biciclist, poliţiştii au constatat că biciclistul s-a dezechilibrat şi autoaccidentat, având 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 16.12.2019, în jurul orei 19:00, Poliţia Municipiului Topliţa a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Gălăuţaş, un biciclist a fost acroşat de unul dintre cele 3 camioane care se deplasau într-o coloană pe D.N.E. 578, pe direcţia Topliţa – Gheorgheni.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă, prima măsură luată fiind aceea a transportării victimei la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În scurt timp, în urma activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii au stabilit că biciclistul, în timp ce se deplasa pe partea dreaptă a D.N.E. 578, pe direcția Sărmaş – Gălăuțaș, fără a purta vestă reflectorizantă şi având 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, fără să fi fost acroşat de nici un alt vehicul, aspect recunoscut şi de către victimă.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Informeaza IPJ Harghita

Articolul precedentPrimele condamnări în dosarul #Colectiv! Piedone – 8 ani și 6 luni de închisoare; patronii clubului – 11 ani și 8 luni de închisoare
Articolul următorPeste 40 de situaţii de urgenţă şi 4 incendii gestionate de ISU Harghita în ultimele zile