Doi copii au rămas orfani! Două fetițe au rămas fără tată, deoarece în țara asta e mai importantă viața ursului decât cea a omului! Având în vedere acestea este nesemnificativ ce și cum s-a întâmplat. Cel mai important este să ajutăm familia, să colaborăm în interesul lor.

Condițiile în care locuiesc copiii victimei de la Crișeni sunt pe departe de cele normale. În singura cameră avută la dispoziție suflă vântul, nu există grup sanitar, nu se asigură condițiile ca acești copii să poată să învețe și să se joace. Trebuie să îi ajutăm. În momentul de față locuiesc cu bunica, aceasta este casa lor de unde merg la școală și unde au prieteni. Acesta este apelul pe care îl face Consiliul Judeţean Harghita către toţi cei care vor să ajute copiii care au fost lăsaţi fără sprijin după ce capul familiei a fost omorât de o ouroaică la Crişeni.

Ne dorim să sprijinim familia pentru a avea condiții normale de trai, copiii să poată merge în excursii, tabere, să aibă posibilitatea de a învăța și a se dezvolta.

Consiliul Județean Harghita va acorda în acest sens 5.000 lei și dorește să sprijine familia și prin implicarea proiectanților, colegilor din cadrul instituției.

Donațiile se pot face în conturile Asociației pentru Județul Harghita:

RO 79 BRDE 210 SV 065 425 42100 (RON)
RO 79 BRDE 210 SV 041 495 52100 (EUR)

Groupe Société Générale, sucursala Miercurea Ciuc.

La această inițiativă s-au alăturat persoane din țară și din străinătate dorind să sprijine copiii rămași fără tată.

Articolul precedentJandarmii sărbătoresc 169 de ani de existenţă. Jandarmera Harghita sărbătoreşte şi ea
Articolul următorFOTO O anexă gospodărească a luat foc în Corund