Csikszereda n-a mai reuşit încă o minune în Cupa României şi a părăsit competiţia după ce a pierdut, pe teren propriu, la scor de neprezentare, 0-3, meciul din sferturile de finală contra Universităţii Craiova. Echipa din Liga 3 antrenată de Valentin Suciu a jucat contra oltenilor din Liga 1 primul joc oficial din 2019, iar acest lucru s-a văzut. În plus, starea deplorabilă a gazonului a influenţat jocul.

Pe un gazon care s-a transformat după doar câteva minute de joc în mocirlă, Universitatea Craiova a arătat forţă, o omogenitate mai bună şi şi-a croit drumul către semifinale destul de uşor, în faţa unei echipe schimbate destul de mult faţă de cea care o învingea pe Dinamo şi care în acest an nu disputase niciun meci oficial. Cel care avea să spargă gheaţa la Miercurea Ciuc a fost Radoslav Dimitrov (27), fundaşul bulgar învingându-l pe Bordas din interiorul careului, după o centrare a lui Bancu, scre Prosort.

Desprinderea a venit târziu, abia cu 10 minute înainte de final, prin nou-intratul Cristian Bărbuţ, care a pătruns în careu pe dreapta, a finalizat slab spre poartă, Bordas a respins în lateral, iar mijlocaşul timişorean a împins mingea la colţul lung. În prelungiri, Elvir Koljic (90+2) a stabilit scorul final din faţa porţii, după o pătrundere prin stânga şi o pasă a lui Cicâldău.

Valentin Suciu i-a taxat pe olteni, după ce aceştia s-au plâns de terenul prost pe care s-a disputat Miercurea Ciuc – Craiova, din Cupa României. Antrenorul gazdelor i-a sfătuit ”să se ducă la juniori. Astea sunt condiţiile de aici”.

Formaţia din Liga 3 ar fi făcut eforturi uriaşe pentru ca meciul să se joace în faţa propriilor suporteri. A vrut să le mulţumească pentru susţinerea arătată în runda trecută, când a eliminat Dinamo la penalty-uri şi a bifat o calificare istorică în sferturi. „Din păcate, cei de la Craiova nu ştiu ce eforturi s-au făcut pentru a se disputa acest joc. Fiind o echipă mică ne-am dorit foarte mult să jucăm pe teren propriu. Pentru ce să mergem la Craiova să jucăm? Nu ne-am calificat pe terenul Craiovei, ne-am calificat aici şi ne-am dorit să jucăm pe teren propriu”, a spus Valentin Suciu la finalul partidei, pentru DigiSport.

Mai multe detalii despre mecii puteci citi pe www.prosport.ro.

Articolul precedentLăsata Secului în județul Harghita, ediţia a 27-a
Articolul următorDrumuri înzăpezite în Harghita