Lupta in seria a 5-a a Ligii a III-a a fost decisa la masa verde. Csikszereda Miercurea Ciuc este aproape promovata, dupa ce ACS Fotbal Comuna Recea a pierdut la masa verde un meci.

Situatie bizara in seria a 5-a a Ligii a III-a, acolo unde ocupanta locului 2, ACS Fotbal Comuna Recea, principala urmaritoare a celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, a pierdut un meci la masa verde! Interesant este ca meciul s-a disputat in urma cu mai bine de o luna, insa verdictul a venit abia acum. Federatia s-a sesizat tarziu.

Potrivit liga2.ro, cei de la Recea au folosit un fotbalist suspendat in meciul cu Odorheiu Secuiesc, pe data de 30 martie, in etapa a 20-a. Brian Lemac, care a si marcat trei goluri in respectiva partida, era in stare de suspendare. Romuluis Buia l-a folosit, iar echipa a pierdut duelul la masa verde, in ciuda faptului ca scorul de pe teren a fost 5-1.

In aceasta situatie, Recea ramane la 5 puncte in spatele liderului AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, cu 3 etape inaintea finalului de sezon. Chiar daca matematic cei de la Recea mai au sanse la promovare, contextul nu le este favorabil. Cei de la Ciuc au meciuri usoare in ultimele etape.

Articolul precedentKelemen Hunor: Să se găsească o soluţie pentru oprirea lucrărilor în cimitirul Valea Uzului. Tăriceanu: Se poate găsi soluţia cu diplomaţie
Articolul următorHarghitean condamnat pentru dare de mită