Futsalul românesc se întoarce la Liga I, după ce, în urmă cu mai puțin de o săptămâna, la Călărași, și-a desemnat câștigătoarea Cupei României.

Teoretic, clasamentul la vârf al Ligii I poate suferi modificări importante, dar e greu de crezut că liderul Imperial WET Miercurea Ciuc, echipă aflată într-o formă foarte bună, va pierde la Odorheiu Secuiesc în fața unei formații de care a dispus în tur cu 8-4.

În play-off, primele șase clasate la finalul sezonului regular vor fi repartizate în două grupe. Din prima grupă vor face parte echipele care încheie sezonul pe locurile 1, 4 și 5. În cea de-a doua grupă se vor regăsi echipele de pe locurile 2, 3 și 6 scrie www.frf.ro.

Locurile 1 și 2 vor intra în play-off cu câte trei puncte fiecare, locurile 4 și 3 cu câte unul, în timp ce locurile 6, respectiv 5 nu vor avea niciun punct. Play-off-ul se va disputa în sistem campionat, fiecare cu fiecare. Câștigătoarele celor două grupe se vor întâlni în marea finală a Ligii I, campioana națională urmând a fi desemnată după regula „cel mai bun din cinci meciuri”.

Etapa a 18-a, ultima din sezonul regular (23 martie):

sâmbătă,  23 martie
ora 16.30: Informatica Timișoara – SCM Gloria Buzău

duminică, 24 martie
ora 16.00: Bukovina Vicov – CFF Clujana Cluj
ora 18.00: Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Imperial WET Miercurea Ciuc

luni, 25 martie, ora 18.00
CS United Galaţi – Futsal Club Dunărea Călărași

Clasament: 1. Imperial 40p; 2. United 40p; 3. Deva 39p; 4. Dunărea 33p; 5. Informatica 28p; 6. Odorheiu Secuiesc 27p; 7. Poli 16p; 8. Gloria 13p; 9. Bukovina 3p; 10. Clujana 4p

Articolul precedentVIDEO Un bărbat din Crişeni a murit după ce a fost atacat de urs
Articolul următorVIDEO După şase ani Sport Club Miercurea Ciuc este din nou în finala Erste Liga