Doi bărbaţi din Miercurea Ciuc au fost prinşi de poliţiştii harhiteni la scurt timp după ce au lovit și i-au sustras unui localnic 450 de lei.

Evenimentul a avut loc luni, în jurul orei 18:41, iar cel care a anunțat poliția este chiar victima, un bărbat de 56 de ani, care a fost acostat initial de unul dintre atacatori, care i-a cerut niște mărunțiș. Potrivit IPJ Harghita, câteva minute mai târziu bărbatul a fost acostat de o a doua persoană, și, întrucât a refuzat să mai ofere alte sume de bani, cei doi l-au atacat.

Poliţiştii i-au prins pe cei bănuiţi de comiterea faptelor, fiind vorba despre un bărbat de 40 de ani din Miercurea Ciuc şi altul de 38 de ani din comuna Ciucsângeorgiu, ambii aflaţi în stare de ebrietate.

„În urma primelor cercetări, s-a stabilit că victima a fost acostată iniţial de bărbatul de 40 de ani, căruia i-a dat niște mărunțiș, după care care a intrat la farmacie şi magazin pentru cumpărături, iar la ieșire a fost acostat de cel de 38 de ani, însă a refuzat să le mai dea bani și le-a cerut, pe un ton mai ridicat, să-l lase în pace. Atunci primul a încercat să îl lovească, însă nu a reușit acest lucru, iar al doilea a profitat de confuzia creată şi i-a sustras cei 450 de lei, din buzunarul de la piept al hainei”, explică IPJ Harghita.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Articolul precedentAu intrat cu tractorul în mașina unui localnic, apoi i-au spart și geamurile casei
Articolul următorValentina Burdescu, președintele ONRC, anunță două proiecte majore cu impact în zona IT