În urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate pe parcursul ultimelor 3 săptămâni, poliţiştii harghiteni au identificat doi localnici, de 34 şi 41 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, bănuiţi de sustragerea portmoneului unui concetăţean în vârstă de 72 de ani.

Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment rezultă că, în seara zilei de 11.04.2019, în intervalul orar 19:30 – 20:00, în timp ce se aflau în faţa unui local de alimentaţie publică, cei doi ar fi profitat de neatenţia părţii vătămate şi i-au sustras portofelul, în care se aflau 150 de lei şi un card bancar.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării prejudiciului şi documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Articolul precedentŞofer băut prins de poliţişti, la Odorheiu Secuiesc
Articolul următorVIDEO Medicii Spitalului din Miercurea Ciuc, acţiune inedită, pentru a promova igiena mâinilor în spitale