Eduard Novak, noul Ministru al Tineretului și Sportului, a vorbit despre obiectivele pe care le va urmări în mandatul său. Președintele Federației Române de Ciclism, fost campion și medaliat paralimpic, a preluat astăzi mandatul de la Ionuț Stroe și a dezvăluit planurile sale de viitor.

Eduard Novak, noul ministru al Tineretului și Sportului, medaliat paralimpic, a transmis că e convins că poate face lucruri grozave pentru sportul românesc, pe care și-ar dori să îl ducă peste tot în lume.

Partidul din care face parte a transmis luni seară că îl propune pentru funcția de ministru al Tineretului și Sportului pe Eduard Novak, cel care este președinte al Federației Române de Ciclism și fost campion și medaliat paralimpic, participant la 4 ediții ale Jocurilor Paralimpice.

Novak a preluat mandatul de la Ionuț Stroe și a răspuns la curiozitățile jurnaliștilor. Pentru început, noul Ministru a dezăluit că va veni cu bicicleta la serviciu și va amplasa un rastel în fața sediului. Pe lângă funcțiile pe care le ocupă în prezent, Novak își continuă și activitatea de ciclist și își dorește să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de vara viitoare:

„Voi veni cu bicicleta la minister şi voi pune aici un rastel pentru biciclete, jos. Vom face un exerciţiu şi în ceea ce îi priveşte pe angajaţii ministerului”, a spus Eduard Novak.

Noul Ministru al Tineretului și Sportului a fost apoi întrebat cu ce echipă de fotbal din România ține, iar acesta a răspuns scurt:

„Țin cu Csikszereda Miercurea Ciuc (n.r. – echipa din Liga a 2-a, din orașul său natal)”.

Surse text și foto: EUROSPORT România

Continuarea, AICI

Sursa: Realitatea de Harghita

Articolul precedentVIDEO 70 de tone de sare pe drumurile naționale din centrul țării!
Articolul următorMihaela Anghel, prima persoană din România vaccinată anti-covid: Trebuie să vă vaccinați! Simt că este începutul sfârșitului acestei pandemii