FK Csikszereda Miercurea Ciuc a obţinut astăzi prima victorie din istorie în liga a 2-a. Ciucanii s-au impus pe teren propriu, la scor de nepezentare, în faţa celor de la Metaloglobus Bucureşti. 

Lovitura de începere a partidei a fost dată în mod simbolic de Balázs Árpád “Róka”, jucător care între anii 1976 şi 1996 a activat la mai multe echipe din Miercurea Ciuc.

Imediat după începerea partidei, jucătorii din Miercurea Ciuc au pus stăpânire pe joc, iar în minutul 9 deja scorul era 1-0. Autor, Laszlo Hodgyai, din pasa lui Soufiane Jebari. În minutul 25, Eder Gonzalez face 2-0 după un dribling spectaculos în careu.

După pauză, jocul a mers la fel, cu Csikszereda la conducere. În minutul 65, Soufiane Jebari trece prin apărarea celor de la Metaloglobus şi finalizează cu un şut în dreapta portarului. Astfel blochează tabela la scorul de 3-0.

FK Csíkszereda: Damir Ljuljanovic – Majzik Adrián, Csonka Bonifác, Slobodan Lalic, Simó Csongor, Eder Gonzalez, Veres Szilárd, Bara Levente, Soufiane Jebari (Kálmán Szilárd 88), Erdei Carlo (Raúl Juliá Olivares 60), Hodgyai László (Magyari Szilárd 46).

 

 

 

 

Articolul precedentUn localnic din Mărtiniş a furat de la mai mulţi consăteni
Articolul următorImperial WET Miercurea Ciuc a învins campioana Moldovei de două ori