În data de 09.08.2019, ora 09.30, polițiștii Postului de poliție Mărtiniș au fost sesizați de către un bărbat, de 26 ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin efracție, într-un garaj situat lângă imobilul de domiciliu de unde au sustras scule, printre care pompe de încălzire centrală, prelungitoare, aparate electrice de găurit etc, în valoare totală de 1000 lei.

În urma activităților de cercetare, polițiștii l-au identificat și prins pe autorul faptei, acesta fiind un bărbat, de 30 ani, din Mărtiniș.

În contextul extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că acesta a pătruns, prin efracție, în alte două locuințe din localitate, de unde a sustras un televizor portabil și scule, în valoare de 700 lei. Bunurile sustrase au fost recuperate, în întregime, urmând a fi restituite părților vătămate.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Articolul precedentUn bărbat care a furat 10.000 de lei, a fost prins după o săptămână
Articolul următorFK Csikszereda Miercurea Ciuc, prima victorie în Liga a 2-a