Astăzi, de la ora 12:00, la Casa Fotbalului, în sala „Nicolae Dobrin”, FRF a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea calendarului competiţional al ediţiei 2019-2020 a Ligii 2. Procedura de stabilire a programului s-a făcut pe baza Tabelei Berger pentru 20 echipe.

Luni, 15 iulie, a fost ultima zi în care cluburile care au obţinut dreptul să participe în noua ediţie a campionatului Ligii 2, 2019/2020, trebuiau să depună cererea de înscriere în competiţie. Aceasta trebuia să fie însoţită de certificatul de îndeplinire a condiţiilor minime de participare, cât şi să depună în conturile precizate de serviciul financiar al FRF, cu titlul de garanţie financiară, suma de 50.000 lei.

Noul sezon al Ligii 2 începe pe 3 august 2019 şi se încheie pe 30 mai 2020, exact ca ediţia trecută, făcând excepţie de ani. Prima parte a sezonului, care are loc în acest an, 2019, se desfăşoară până pe 7 decembrie, atunci când are loc etapa a 21-a, adică a doua a returului, scrie www.liga2.prosport.ro.

Prima etapă FK Csikszereda Miercurea Ciuc are deplasare la SCM Gloria Buzău, după care la Miercurea Ciuc vine Metaloglobus Bucureşti.

Articolul precedentJudețul Harghita are cele mai multe cuiburi de berze
Articolul următorZeci de copii din familii sărace participă la „Atelierele de Vară Şotron”