FK Csikszereda a revenit la antrenamente de ieri, 14 ianuarie 2021. Echipa din Miercurea Ciuc este printre ultimele din Liga 2 care au sunat adunarea în noul an, singurele dintre cele 21 de formații care nu și-au reluat încă pregătirea până acum fiind Pandurii Târgu Jiu, care are stabilit primul antrenament la 18 ianuarie, și Turris Oltul Turnu Măgurele, care se va retrage din competiție.

Înainte de primul antrenament susținut în 2021, jucătorii echipei FK Csikszereda au fost supuși unei noi testări pentru COVID-19, dar și vizitei medicale. Valentin Suciu a condus prima ședință de pregătire joi, 14 ianuarie, pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv din Miercurea Ciuc.

La primul antrenament au participat și ”mai mulți tineri din cadrul academiei noastre”, după cum anunță FK Csikszereda pe site-ul oficial. Nu aflăm însă numărul jucătorilor prezenți la reunire, deci nici numele acestora.

Ciucanii precizează doar că ”antrenorul de portari Karoly Fekete a organizat antrenamente pentru trei dintre goalkeeperii noștri, Laszlo Rybansky, Szilard Gyenge și Albert Hunor. Antrenamentul a fost vizibil de bună dispoziție, în ciuda vremii reci.”

Sursă: Prosport.ro

Foto: Zoltan Szep / FK Csikszereda