Trei persoane, între care şi un copil, şi-au pierdut viaţa, artăzi, într-un accident rutier petrecut în Defileul Topliţa-Deda, între localităţile Stânceni şi Ciobotani, după ce un autoturism s-a tamponat de un autocamion.

„Astăzi, în jurul orelor 12,45, pe DN 15, E578, la km 165+250 m, între localităţile Stânceni şi Ciobotani, s-a produs un grav accident de circulaţie. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că şoferul unui autoturism înmatriculat provizoriu în judeţul Mureş, care se deplasa pe direcţia Reghin-Topliţa, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în judeţul Harghita, care circula din sensul opus. În urma accidentului, din nefericire a rezultat decesul a trei persoane, respectiv a conducătorului autoturismului şi a altor doi pasageri aflaţi în autoturismul condus de acesta, o femeie şi un minor”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit IPJ Mureş, traficul este în continuare restricţionat, iar poliţiştii se află la faţa locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului, relatează Agerpres.

Sursă video: DRDP Braşov

Sursă foto: ISU Harghita

Articolul precedentSală terapeutică cu sare, la grădiniță, în Salina Praid
Articolul următorHoţ de lemne prins după ce s-au tras mai multe focuri de armă, la Topliţa