Mai multe focuri de armă au fost trase de poliţişti pentru a opri un hoţ de lemne. Incidentul s-a petrecut într-o pădure din apropierea municipiului Toplliţa. 

Evenimentul a avut loc astăzi dimineaţă, în jurul orei 04.35. Poliţia Municipiului Topliţa a fost sesizată despre faptul că, într-o pădure din zona Plai spre muntele Bătrâna, se află un autovehicul de teren iar conducătorul auto fură lemne. Pentru acest fapt pădurarii au solicitat sprijinul Poliţiei.

La faţa locului a fost găsit un bărbat, care a fost somat să se oprească, însă acesta a plecat cu autoturismul și nu a oprit la semnalele polițistului, mai mult, a făcut chiar o manevră cu autoturismul spre poliţişti, aceștia reuşind să se eschiveze din calea lui.

Imediat un poliţist a scos arma din dotare şi a tras mai întâi un foc de avertisment în plan vertical, iar mai apoi încă 5 cartușe spre vehiculul în cauză. Nici aşa şoferul nu s-a oprit şi a continuat să conducă maşina cu tot cu căruţa care era legată de ea şi încărcată cu material lemnos.

Oamenii legii au început să îl urmărească, l-au prins şi au aflat că este un topliţean de 26 de ani.

Acesta urmează să fie prezentat instanţei, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa, în vederea luării unei măsuri preventive, fiind reţinut de poliţişti pe 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentFOTO + VIDEO Doi adulţi şi un copil au murit într-un accident pe Defileul Topliţa-Deda
Articolul următorUn urs a intrat în curtea unei localnice din Feliceni