Candidatul la europarlamentare George Simion, spaima politicienilor corupţi de la Chişinău. Numele lui George Simion a fost interzis în Republica Moldova. Microbuzul tricolor de campanie al candidatului independent la alegerile europarlamentare a fost blocat în vama Leuşeni şi a primit interdicţie de intrare pe teritoriul Republicii Moldova, fiind dat în „consemn la frontieră”.

Microbuzul pe care sunt scrise numele lui George Simion, mesajul de campanie „România MARE în Europa” şi este desenată harta României reîntregite trebuia să ajungă sâmbătă după-amiază în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. Voluntarii campaniei aveau întâlniri cu cetăţeni ai Republicii Moldova care urmau să semneze pentru susţinerea candidaturii liderului unionist, se arată într-un comunicat de presa Agerpres.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion va aduce în atenţia opiniei publice teme de interes naţional: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunităţile istorice dar şi sprijinirea românilor din judeţele Harghita şi Covasna. Mai multe detalii aflaţi AICI.

Articolul precedentSportivă din Miercurea Ciuc, cel mai bun rezultat al României la Festivalul Olimpic al Tineretului European
Articolul următorPregătiri pentru vizita Papei Francisc la Şumuleu Ciuc