Poliţiştii din Tulgheş au prins in flagrant un hoţ care tocmai furase mai multe bunuri. bărbatul a fost prins chiar când ieşea pe uşa case pe care tocmai o prădase.  

Îa data de 07 martie, la ora 21:51, Postul de Poliție Tulgheș a fost sesizat telefonic, prin intermediul Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă 112, despre faptul că, în jurul orei 21:45, persoane necunoscute au pătruns în curte, iar mai apoi în incinta unui imobil din localitate, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Fără a pierde nici un moment, poliţiştii s-au deplasat rapid la faţa locului, unde au surprins un bărbat de 21 de ani, din comuna Tulgheş, care tocmai ieşea din casă, având asupra sa mai multe produse alimentare şi diferite bunuri, printre care şi obiecte bisericeşti.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor exacte ale comiterii faptei, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „furt calificat”  și „distrugere”, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Articolul precedentISU Harghita caută voluntari
Articolul următorACSH Gheorgheni a câştigat şi a egalat la general. Meciul decisiv se joacă în Ungaria