Inima Harghitei a devenit scena discuțiilor despre ilegalitățile pregnante din județ. Uniunea Democrată a Maghiarilor din România a provocat noi dezbateri acide în rândul invitaților.

„Udemeriștii sunt hoți cinstiți, ei dacă fura nu spun mai departe. În Harghita și Covasna sunt cele mai teribile evaziuni din România. Nu se respectă legile statului român”, a spus în cadrul emisiunii „România 2019”.

„Aici există o fabrică de pâine foarte buna, dacă merge cineva să vadă ce se întâmplă în acea fabrică ați rămâne muți. În Har-Cov sunt cele mai mari fabrici de producție ilegală de alcool. Cea mai mare rețea de procesare a cărnii se află ilegal în Harghita”, a spus Aurelian Bădulescu.

Șirul dezvăluirilor nu s-a oprit aici.

„Harghita care n-are niciun parlamentar în județul României, toate minoritățile sunt reprezentate din oficiu, românii din Harghita nu mai au voce în Parlamentul României”, a spus Cozmin Gușă, realizator „Româmia 2019”.

„UDMR e formațiunea politică care permite pe teritoriul celor două județe promovarea cultului personalității unui criminal de război care a instigat populația să omoare români și evrei. Partenerii UDMR au făcut statui, școli, străzi, biblioteca care va purta numele scriitorului fascist, antiromân Miro Joseph. O chestiune inacceptabila”, a acuzat jurnalistul Dan Tănasă.

Caravana România 2019 revine în această seară cu o ediție incendiară din Brașov.

Articolul precedentACSH Gheorgheni a câştigat şi a egalat la general. Meciul decisiv se joacă în Ungaria
Articolul următorCod Galben de vânt puternic