Ilie Năstase a fost prins din nou în stare de ebrietate la volan și a rămas fără permis 90 de zile. La teste, alcoolemia acestuia a fost de 0,4 mg/l, însă oamenii legii nu au deschis dosar penal. 

Fostul mare tenismen nu este la prima abatere. În urmă cu patru ani, Ilie Năstase s-a ales cu dosar penal, după ce i-a înjurat pe oamenii legii și a refuzat să-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. „La data 18 noiembrie, în jurul orei 00:00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile,” a transmis Poliția Capitalei.

Recent, fostul jucător de tenis s-a despărțit de soția lui, Ioana Simion. 

Articolul precedentZone cu temperaturi scăzute astăzi dar și zone cu vreme mai caldă decât în mod obișnuit
Articolul următorRăzboi în Ucraina, ziua 268: Peste 10 milioane de urcarineni, rămași în beznă din cauza bombardamentelor rusești. Iarna își face simțită prezența: cum e resimțită pe front – LIVE TEXT