Astăzi vlorile termice vor fi în jurul celor  normale în nord-estul țării. În restul zonelor vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 14 grade, mai scăzute în nordul Moldovei și mai ridicate în sudul extrem al țării. În aceste zone vor ajunge până în jurul a 18 grade.

Temperaturile minime se vor situa în general între 1 și 10 grade.

Nebulozitate în cea mai mare parte a țării. Va fi persistentă și temporar, începând din orele după-amiezii, vor fi precipitații în extindere ca arie, iar cantitățile de apă vor depăși local, mai ales în zonele deluroase și montane din vest, centru și nord, 15…25 l/mp.

La noapte vor fi ploi în nordul Moldovei, în Maramureș și posibil în nordul Transilvaniei vor fi și precipitații mixte.

În nordul Carpaților Orientali, iar pe alocuri și în zona montană înaltă din restul țării vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă.

Izolat vor fi condiții de polei. În regiunile sudice și sud-estice cerul va fi temporar noros, iar ploi ce vor avea și caracter de aversă se vor semnala pe arii mai restrânse în special spre seară și la începutul nopții.

Vântul va prezenta intensificări la munte, în special pe creste, unde rafalele vor depăși 80…90 km/h, iar în a doua parte a intervalului, local și temporar și în zonele joase de relief, în general cu viteze de 45…55 km/h.

La această oră, pe alocuri este semnalată ceață.

Articolul precedentGuvernul a majorat de patru ori suma pentru decontarea transportului elevilor şcolarizaţi în altă localitate decât cea de domiciliu
Articolul următorIlie Năstase, prins din nou băut la volan. Ce pedeapsă riscă fostul mare tenismen