Primul eșalon al futsalului românesc pornește la drum în noul sezon. Astăzi este programat primul meci al etapei inaugurale. Stagiunea 2019-2020 va debuta cu un derby de zile mari, confruntarea dintre Futsal Club Dunărea Călărași și Imperial WET Miercurea Ciuc!

Va fi o reeditare a Supercupei României de la Buzău, din urmă cu doar câteva zile, atunci când cele două formații au oferit un spectacol total.

Campioana Imperial WET a tranșat în favoarea sa duelul cu Dunărea, deținătoarea Cupei României, impunându-se cu 5-1 (2-0), un scor considerat de călărășeni ca fiind unul mult prea drastic. relatează www.frf.ro.

Ciucanii vin la Călărași hotărâți să învingă. Jucătorii lui Sito Rivera au un moral excelent după turul de forță din ultimele două săptămâni, tur preliminar al UEFA FUtsal Champions League și Supercupa României. Campionii nu uită însă că meciurile du Dunărea Călărași le-au dat mai mereu bătăi de cap.

Ne așteaptă un meci foarte dificil, în ciuda faptului că am învins cu 5-1 în Supercupă. Sau poate tocmai de aceea, pentru că cei de la Dunărea vor revanșa, vor reabiltarea într-un meci jucat în fața propriilor suporteri. Noi vrem să confirmăm debutul bun de sezon, în Europa și pe plan intern, și să ne întoarcem acasă cu o victorie, care însemne o ăprimă opțiune în lupta pentru un nou titlu de campioană”, a declarat Tanko Levente, căpitanul echipei Imperial WET Miercurea Ciuc.

Liga I, etapa I:

luni, 9 septembrie, ora 18.00
Dunărea Călărași – Imperial WET Miercurea Ciuc

marți, 10 septembrie, ora 18.00
Informatica Timișoara – CS United Galați

– partida CFF Clujana Cluj – FK Oodrheiu Secuiesc a fost amânată

Articolul precedentFK Csikszereda Miercurea Ciuc a pierdut la Constanța
Articolul următorAu fost verificate toate microbuzele şcolare din Harghita