Imperial Wet se gândește deja la finală după ce a reuşit să învingă din nou la Timişara. Echipa harghiteană a câştigat al doilea meci din play-off-ul Ligii Naționale de futsal. Harghitenii au câştigat cu 5-1 în fața lui Informaticii Timişoara.

Oaspeții au deschis scorul după numai 30 de secunde prin Szocs, pentru ca în următoarele 2 minute să mai puncteze de alte două ori, prin același Szocs și prin Cristi Matei. Având un avantaj consistent pe tabelă ardelenii nu au mai forțat și s-au mulțumit să controleze ritmul partidei.

Imperial putea să își majoreze avantajul, însă robert Matei și Duque au lovit barele porții lui Voin.

Timișorenii au avut și ei ocazia să înscrie, însă Milovac a fost blocat de Gonzalez, iar Bogdanovic a trimis pe lângă poartă din poziție bună.

Repriza secundă s-a desfășurat pe aceleași coordonate. Imperial Wet a înscris golul 4 prin Matei după o combinație cu fostul timișorean Deco, pentru ca Informatica să răspundă cu reușita lui Milovac.

Tabela a fost închisă cu câteva minute înainte de sirenă de Bogdan Covaci, care a stabilit scorul final.

Articolul precedentControverse în ceea ce priveşte ursul care a omorât mai multe oi la Avrămeşti
Articolul următorConsiliul Judeţean şi primăriile din Harghita vor ca lucrările la drumuri neterminate anul trecut să înceapă cât mai repede