Președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat că Guvernul va veni cu un pachet social, economic, foarte clar pe anul viitor.

„O să venim cu un pachet social, economic, foarte clar pe anul viitor. Noi nu vorbim numai de pensii, vom hotărî un salariu minim de 3.000 de lei. Am ajuns de acord ca anvelopa pentru pensii este de 15 miliarde de lei. Din aceștia, o sumă pe care o să o convenim în coaliție va merge pe mărirea punctului de pensie, pentru că nu ai voie să mărești diferențiat, și o sumă care va veni one-off pentru cei cu venituri mici astfel încât aceste decalaje, până va veni legea pensiilor, să încercăm să le echilibrăm.

În acest moment am socotelile mele, aștept să le văd pe ale premierului și pe cele ale dlui Kelemen Hunor și să stabilim aceste praguri, ce sume și cu ce frecvențe vom acorda. După declarația premierului este evident că gândim la fel în ceea ce privește distribuția acestei anvelope. Nu este în acest moment o decizie finală, va fi foarte curând”, a spus Marcel Ciolacu, marți seara, la un post TV.

Articolul precedentNATO, întâlnire de urgență – Polonia a invocat articolul 4
Articolul următorRacheta căzută în Polonia ar fi fost trasă de Ucraina – Răsturnare incredibilă de situație – Oficialii americani fac dezvăluirea