Patru persoane, printre care se află şi un copil, au fost rănite luni într-un accident produs pe fondul vitezei excesive, neadaptată la condiţiile de drum umed.

O femeie de 45 de ani, din localitatea Misentea, conducea un autoturism pe DJ 123 B, din direcţia Ciucsângeorgiu spre municipiul Miercurea Ciuc, iar în localitatea Misentea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţii de drum, carosabilul fiind umed, a intrat pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un stâlp de iluminat, scrie Agerpres.

În urma impactului, conducătoarea auto şi un băiat de 13 ani au suferit leziuni minore, iar alte două pasagere, de 55 şi 68 de ani, au fost rănite grav.

Referentul de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, Kiss Edit, a precizat, pentru Agerpres, că femeia de 68 de ani a suferit multiple fracturi şi ruptură de splină, fiind supusă unei intervenţii chirugicale, iar cea de 55 ani a fost diagnosticată cu mai multe fracturi şi va rămâne internată în spital.

Copilul şi femeia aflată la volanul autoturismului nu a avut nevoie de internare.

Articolul precedent19 intervenţii S.M.U.R.D. în weekend
Articolul următorPeste 3.600 de case din 21 de localităţi din Harghita nu au curent electric. Odorheiu Secuiesc, afectat partial