Pentru că meciurile de fotbal au fost interzise pe perioada situației de criză, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, unii microbiști au găsit o metodă ingenioasă de a se bucura în continuare de partidele dintre echipele lor favorite.

Un meci imaginar de fotbal între echipele Sepsi OSK și FK Csíkszereda este programat „să se joace” joi, 9 aprilie, pe noul Stadion al clubului de fotbal din Sfântu Gheorghe, care va fi inaugurat la finele acestui an.

Ideea le aparține suporterilor „Lokálpatrióták” din Miercurea Ciuc, „Székely Légió” din Sfântu Gheorghe și „Transylvanian Fanatics”.

„Cum în această perioadă urmărirea sporturilor noastre preferate s-a întrerupt brusc, viața ne provoacă la o nouă luptă, o competiție la care toată lumea trebuie să participe și pentru a ne mai găsi loc în lume, se pare că acesta va fi meciul suprem de jucat! (…) Situații excepționale necesită soluții excepționale, astfel organizăm primul meci imaginar caritabil în 9 aprilie 2020, între Sepsi OSK și FK Csíkszereda! Acest meci imaginar va avea loc pe Stadionul nou și oricine va avea loc în arenă!”, transmit suporterii celor două echipe.

Numărul „biletelor” este nelimitat, acestea putând fi „achiziționate” pentru 15 lei, printr-un transfer bancar la către Asociația Sepsi BC Fans: RO82 RNCB 0124 1153 3497 0001; SWIFT: RNCBROBU, cu mențiunea „bilet”.

Toate încasările vor fi donate spitalelor din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe, „din respect” și pentru „susținerea muncii neobosite a cadrelor medicale”.

„Emitem și bilete virtuale, trebuie doar să trimiteți pe mail dovada plății la [email protected], iar noi vă răspundem cum biletul în pdf. Haideți să demonstrăm tuturor că nu există stadion în Ținutul Secuiesc pe care să nu îl putem umple!”, transmit suporterii într-o postare pe Facebook.

Imagine

Articolul precedentBaronul de Vrancea – absent. Oprișan, de negăsit în vreme de pandemie. A lipsit de la toate ședințele CJSU
Articolul următorUE nu E!