Rezultatele finale ale sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat, după soluționarea contestațiilor, au fost afișate la sfârșitul săptămânii trecute și indică o creștere ușoară a procentului de promovare.

Inspectorul școlar județean adjunct al județului Harghita, Cristian Glodeanu, a subliniat că județul este pe locul 2 pe țară după procentul de promovare.

„Procentul final la bacalaureat a crescut la sesiunea din toamnă de la 42,47 la 44,06. Dacă analizăm la nivel de țară, suntem pe locul al doilea la acest procentaj la sesiunea de toamnă. Este un rezultat bun, în sensul că elevii au înțeles că trebuie să stea în perioada de vară să învețe, să se aplece asupra acestor probleme.”

Anul viitor, prima sesiune a examenului de bacalaureat se va desfășura între 9 iunie și 7 iulie, în timp ce sesiunea august – septembrie 2020 va avea loc în perioada 18 august – 3 septembrie, relatează www.radiomures.ro.

Articolul precedent20.000 de semnături pentru iniţiativa „Politica de coeziune pentru egalitatea regiunilor şi menţinerea culturilor regionale”
Articolul următor400.000 de lei au fost furaţi de mai mulţi funcţionari publici din Topliţa