Ieri a avut loc o nouă etapă din Erste Liga, competiţie de hochei în care sunt angrenate echipe din România şi Ungaria. Şi după această etapă, Sport Club Miercurea Ciuc a rămas singura echipă din competiţie care nu a fost învinsă, cealaltă echipă din judeţul Harghita angrenată în competiţie, Hochei Club Gheorgheni, a pierdut în deplasare.

Sport Club Miecurea Ciuc a trecut pe teren propriu de DAB, scor 5-3 (1-0, 3-2, 1-1). Pentru ciucani au înscris Rokay, Brophey, Becze şi Shalla de două ori.

Hochei Club Gheorgheni a pierdut în deplasarea de la Fehervari Titanok cu scorul de 4-3 (2-1, 1-1, 1-1), pentru HC au înscris: Tendler de două ori şi Constantin.

În clasament conduce Ferencvaros cu 23 de puncte din 10 meciuri, iar pe 2 se află SC Miercurea Ciuc, cu 21, dar şi cu două meciuri mai puţin disputate. HC Gheorgheni este pe locul 8, antepenultimul, cu 8 puncte din 8 meciuri jucate.

 

Articolul precedentVechea metodă de înşelăciune cu maşini de cusut vechi a revenit. Poliţiştii au făcut flagrant, la Cristuru Secuiesc
Articolul următorDoi alergători montani au murit la un concurs, una dintre victime este din Odorheiu Secuiesc