Naționala de hochei pe gheață a României se află la Tallinn, în Estonia, unde participă la turneul amical internațional “Turkish Airlines Baltic Challenge Cup”. Echipa țării noastre a fost repartizată în grupa B, urmând să întâlnească, vineri, 8 noiembrie, reprezentativa secundă a Letoniei, iar sâmbătă, formația de tineret a Kazahstanului.

În funcție de locul ocupat în grupă, selecționata tricoloră va juca, duminică, în ultima zi, contra unei echipe din grupa A, în care sunt prezente Ucraina, Lituania și Estonia.

Lotul reprezentativei țării noastre, antrenată de Penzes Julius, este format din 8 jucători de la Sport Club Miercurea Ciuc (Adorjan Ors, Farkas Tamas, Sallo Alpar, Gecse Hugo, Gyorfy Tihamer-Laszlo, Rokaly Szilard, Eduard Cășuneanu și Fodor Csanad), 6 de la Corona Brașov (Polc Patrick, Peter-Balazs Szabolcs, Roberto Gliga, Molnar Zsombor, Gajdo Balazs și Gajdo Tamas), 6 de la Hochei Club Gheorgheni (Goga Attila, Kozma Zsolt, Ferencz-Csibi Robert, Mircea Cristian Constantin, Peter Zsolt și Csergo Hunor), precum și doi de la CSM Galați (Vitali Kyrychenko și Anton Butochnov Anton).

Articolul precedentTehnica pentru partide de amor de invidiat, dezvăluită de un medic ginecolog
Articolul următorSpitalul judeţean din Miercurea Ciuc va fi arondat la Spitalului Clinic Regional de Urgenţă Braşov