O femeie din Miercurea Ciuc a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută de Ziua Femeii. Harghiteanca a uitat unde și-a parcat mașina și, crezând că i-a fost furată, a sunat la 112, punând în mișcare atât polițiștii harghiteni, cât și pe cei din județele limitrofe care au pornit în căutarea „hoților”.

La scurt timp, femeia a revenit cu un apel la 112 spunând că a confundat strada și că, de fapt, mașina se afla în parcare, acolo unde a lăsat-o.

„La data de 08.03.2020, la ora 17:15, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul unei femei din localitate, pe care aceasta îl parcase pe o stradă din zona centrală. (…) A fost alertat imediat întregul efectiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, dar şi poliţiştii judeţelor limitrofe, una dintre primele măsuri fiind realizarea de filtre auto pe toate arterele de circulaţie, în cercuri concentrice cu centrul în locul sesizării. În scurt timp, (…) reclamanta a revenit cu un apel telefonic în care a precizat că a confundat strada pe care a parcat autoturismul, acesta fiind găsit în locul în care îl lăsase în realitate@, a transmis purtătorul de cuvânt al Ipj Harghita, Gheorghe Filip.

De această dată, șoferița uitucă a scăpat doar cu un avertisment pentru alarmarea fără motiv a organelor de poliţie.Delia i

Articolul precedentMinoră dată dispărută, găsită acasă la un tânăr de 18 ani, în municipiul Topliţa
Articolul următorEste oficial! Se ÎNCHID școlile din cauza coronavirusului