Polițiștii au stabilit cauza producerii accidentului de joi dimineață, dintre localitățile harghitene Mădăraș și Racu, în urma căruia un tânăr de 27 de ani și-a pierdut viața. 

Potrivit IPJ Harghita, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, a derapat, și a intrat pe contrasens, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. O altă persoană aflată în autoturism a suferit răni ușoare însă a refuzat să fie transportată la spital.

„La data de 05.03.2020, în jurul orei 08:20, un bărbat de 27 de ani din oraşul Comăneşti, judeţul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.E. 578, pe direcţia Mădăraş – Racu, se pare că nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, a derapat şi a trecut pe contrasens, apoi a s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea unui pasager de 31 de ani, din comuna Mădăraş, care a refuzat transportul la Spital. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

 

Articolul precedentTânăr mort într-un accident rutier produs pe DE 578 în Harghita
Articolul următorJurnalistul Sebastian Oancea, un nou proces câștigat cu baronul Marian Oprișan. Culisele procesului de care au fugit toți judecătorii din Vrancea