În urma meciului de hochei disputat ieri, 17 martie, pe patinoarul „Vákár Lajos” din municipiul Miercurea Ciuc, unui bărbat de 53 de ani, din comuna Tomești, judeţul Harghita i-a fost interzis accesul la acest gen de competiții sportive pentru o perioadă de un an.

Acesta a aruncat cu monede pe suprafața de joc, comportament care pe lângă faptul că a dus la oprirea temporară a partidei, este interzis de legea privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive.

Jandarmii prezenți la arenă au fost solicitați de către firma de pază, l-au identificat și l-au sancționat cu amendă, în cuantum de 500 de lei. De asemenea, i-a fost aplicată și măsura complementară, expres prevăzută de lege, de interzicere a accesului la competițiile sportive de genul celei pe timpul căreia a săvârșit fapta, timp de un an.

Anul acesta este a treia sancțiune de acest gen aplicată unui suporter, în cursul anului trecut fiind aplicate alte două astfel de sancțiuni contravenționale.

Articolul precedentFOTO Sport Club Miercurea Ciuc, victorie importantă în Erste Liga
Articolul următorDrumul ce face legătura între Harghita şi Neamţ prin Valea Ghimeşului va fi reabilitat