La data de 29.10.2019, în jurul orei 08:30, Postul de Poliție Corund a fost sesizat telefonic, prin intermediul 112, cu privire la producerea unui accident rutier, din care au rezultat doar pagube materiale.

La faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că un localnic de 31 de ani, care avea 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu este posesor de permis de conducere, a luat făra drept autoturismul unui consătean, care era parcat în fața unui imobil şi avea cheile în contact, cu intenţia de a se deplasa în localitatea Târnaveni, județul Mureş.

După ce a condus autoturismul respectiv circa 600 m pe D.N. 13/A, cetăţeanul turmentat a pierdut controlul și a intrat în șanț, avariind autoturismul de gardul existent pe marginea drumului.

Faţă de cel în cauză a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore, într-un dosar penal care i-a fost întocmit pentru săvârşirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând ca acesta să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, pentru luarea în continuare a unor măsuri legale.

Articolul precedentŞcoala Frater Gyorgy, din Remetea, reabilitată cu fonduri europene
Articolul următorMamă și fiică accidentate pe trecerea de pietoni, la Gheorgheni