Împreună cu mai mult de 60 invitaţi, reprezentanţii Europe Direct Regiunea Centru, au vorbit, în Sala mare a Palatului administrativ Harghita, din municipiul Miercurea Ciuc, despre proiectele europene deja realizate sau cele pe care oamenii doresc să le implementate în judeţ.


ADR Centru, prin Centrul de informare a cetatenilor Europe Direct Regiunea Centru, alaturi de Consiliul Judetean Harghita, a organizat un eveniment dedicat locuitorilor din judeţul Harghita, o dezbatere în care s-a discutat despre proiectele şi îmbunătăţirile de care ne bucurăm în ultimii ani, prin atragerea de fonduri europene. Pe lângă reprezentanţii organizatorilor, au mai luat cuvântul reprezentanţii Primăriei municipiului Miercurea Ciuc, reprezentanţii AFIR – Agentia Naţională ce Gestionează Fonduri Europene în Mediul Rural, precum şi ai POCU – Programul European ce Investeşte în formarea şi Dezvoltarea Resurselor Umane.

Impreuna cu mai mult de 60 invitati vorbim, in Sala mare a Palatului administrativ Harghita, din municipiul Miercurea Ciuc, despre proiectele europene deja realizate sau cele pe care oamenii doresc sa fie implementate in judet. ADR Centru, prin Centrul de informare a cetatenilor Europe Direct Regiunea Centru, alaturi de Consiliul Judetean Harghita, organizeaza un eveniment dedicat locuitorilor din judetul Harghita, o dezbatere in care se discuta despre proiectele si imbunatatirile de care ne bucuram in ultimii ani, prin atragerea de fonduri europene. Pe langa reprezentantii organizatorilor, vor mai lua cuvantul reprezentantii Primariei Municipiului Miercurea Ciuc, reprezentantii AFIR – agentia nationala ce gestioneaza fonduri europene in mediul rural, precum si ai POCU – programul european ce investeste in formarea si dezvoltarea resurselor umane.

Publicată de Europe Direct Regiunea Centru pe Joi, 14 noiembrie 2019

Articolul precedentBecuri led achiziţionate cu fonduri europene, pe stâlpii din Gheorgheni
Articolul următorDin ce în ce mai mulţi copii sunt adoptaţi în judeţul Harghita