O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate în cursul nopții ca urmare a unui accident rutier produs pe autostrada A3, km 20, sensul de mers Gilău-Turda.

Pompierii au găsit un ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorca) și un autoturism avariate, un bărbat întins pe carosabil și o femeie încarcerată în autoturism.

Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale și leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea femeii de 41 de ani din autoturism și pentru extragerea acesteia, după care au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie.

Un bărbat de 44 de ani și o fetiță de 9 ani (pasageră în cabina camionului) au fost consultați de către echipajele medicale fără a fi transportați la spital.

Un conducator auto de 44 de ani, din judetul Harghita, în timp ce se deplasa pe autostrada A3, din directia Gilau spre Turda, a surprins pe partea carosabilă o persoana. În incercarea de a evita impactul, pierde controlul asupra directiei de deplasare, intrand in coliziune cu ansamblul de vehicule. 

Ulterior, ricoşează şi loveşte persoana aflată pe partea carosabilă. 

În urma impactului, a rezultat decesul a doua persoane, o femeie de 43 de ani, pasager în autovehicul şi un barbat de 44 de ani,din judetul Bihor, care se afla pe partea carosabilă. 

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, a transmis IPJ Cluj.

Vă reamintim că ieri o alta persoană a murit într-un accident pe A3.

 

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentRaed Arafat AVERTIZEAZĂ: „Terapiile Intensive sunt PLINE la Bucureşti!” Și în țară spitalele sunt pline cu pacienți COVID
Articolul următorVIDEO Ministrul Sănătății: „Vedem că se păstrează tot mai greu regulile. Dacă se impune, prelungim starea de alertă!”