Două tinere de 17 și 23 de ani, și o copilă de 10 ani, sunt cercetate de polițiștii harghiteni, după ce au fi furat dintr-un taxi o borsetă cu acte şi bani.

Potrivit IPJ Harghita, taximetristul păgubit este cel care a fpcut sesizarea în cursul zilei de marți. Omul le-a povestit oamenilor legii că în jurul orei 12:00 a primit o comandă de taxi pentru comuna Ciceu, de unde a transportat până la Miercurea Ciuc trei persoane de sex feminin, iar la destinație acestea i-au distras atenția și i-au sustras din autoturism o borsetă, care conținea acte de identitate și 480 de lei.

Poliţiştii le-au identificat pe cele 3 persoane bănuite de comiterea faptei, primele două fiind o femeie de 23 de ani şi o minoră de 10 ani din Miercurea Ciuc, iar a treia o tânără de 17 ani, din comuna Frumoasa.

Borseta cu acte a fost recuperată însă mai conținea suma de 300 de lei din banii sustraşi.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării integrale a prejudiciului şi documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Articolul precedentMontarea dezinfectanților în scările de bloc, nu chiar imposibilă. Peste 70 de dozatoare pentru Miercurea Ciuc
Articolul următorFemeie dată dispărută de acasă, găsită pe câmp în hipotermie