La data de 08.01.2020, pe D.N. 13/A au avut loc două evenimente rutiere, ambele în jurul orei 10:50 în zona comunei Satu Mare, în care tot atâtea autoturisme s-au răsturnat și tot atâtea persoane au fost rănite ușor.

În unul dintre acestea, un localnic de 62 de ani, din orașul Vlăhiţa, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/A, pe direcția Vlăhiţa – Odorheiu Secuiesc, într-o curbă la stânga a derapat şi a ieşit de pe partea carosabilă, apoi s-a răsturnat în şanţ, din accident rezultând rănirea unei pasager de 59 de ani, concetățeană de-a conducătorului auto.

În cazul celuilalt accident, un tânăr de 22 de ani, din comuna Praid, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/A, pe direcția Odorheiu Secuiesc – Miercurea Ciuc, a pierdut controlul și s-a răsturnat în afara părții carosabile, după care doi pasageri, de 4 și de 21 de ani, ambii din satul Ocna de Sus, s-au prezentat la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru îngrijiri medicale.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale, pentru vătămare corporală din culpă.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul precedentAccidente trase la indigo: Două mașini răsturnate în zona comunei harghitene Sat Mare, la aceeași oră
Articolul următorElena Udrea, primul mesaj din anul 2020