Un bărbat de 25 de ani şi pasagerul din dreapta, un tânăr de 21 de ani, ambii din comuna harghiteană Ciucsângeorgiu s-au ales cu răni uşoare, însă sunt cercetaţi de poliţişti după ce duminică noapte, în jurul orei 02:15, au provocat un accident rutier pe un drum judeţean, după care au fugit de la faţa locului.

Potrivit IPJ Harghita, atât şoferul cât şi pasagerul consumaseră alcool înainte de a porni la drum, iar pe DJ 123, pe raza comunei Misentea, într-o curbă spre stânga, autoturismul în care se aflau a derapat și a ieșit în afara părții carosabile, a intrat într-un stâlp electric pe care l-a rupt, şi s-a oprit într-un gard.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto și a unui pasager de 21 de ani, tot din comuna Ciucsângeorgiu, ambii se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, conducătorul auto cu 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pasagerul cu 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. După impact, cei doi au părăsit locul accidentului, fiind identificați ulterior de poliţişti, pe raza localităţii Misentea”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul precedentSorina Pintea, ARESTATĂ preventiv. Acuzații grave pe numele fostului ministru al Sănătății
Articolul următorFOTO. Mașină în flăcări la Vlăhița din cauza unui scurcircuit