Cel mai mare retailer electro-IT din România, Altex a redeschis magazinul din Miercurea Ciuc într-un spațiu nou, mai extins. Centrul de servicii a fost relocat în Nest, primul parc de retail construit în regiune.

Magazinul din Miercurea Ciuc are acum o suprafață de 1.000 de metri pătrați și asigură clienților acces la o gamă mult mai largă de produse, la cel mai mic preț din România, dar și la servicii de creditare și consultanță personalizată.

„Această schimbare de locație vine cu beneficii multiple în relația cu clienții noștri. Am pornit în Miercurea Ciuc cu un magazin de doar 500 de metri patrati, iar mutarea în Nest și dublarea spațiului magazinului nostru ne permite acum să venim către clienți cu și mai multe produse si servicii de calitate. Transformăm un drum la magazin în economii de timp și ușurăm experiența de cumpărare pentru cei care preferă, de obicei, să găsească într-un singur loc, cum este un centru comercial, mai multe alternative pentru nevoile lor”, a declarat Edvin Abdulachim, Directorul Comercial al lanțului.

Mutarea și extinderea magazinului din Miercurea Ciuc face parte din planul de investiții stabilit de retailer pentru acest an. Compania va investi peste 27 de milioane de euro din fonduri proprii și nu numai în extinderea rețelei, în modernizarea infrastructurii, dar și în tehnologie. Până la finalul anului, va inaugura alte trei noi magazine în Chiajna, Lugoj și Deva și va extinde Centrul Logisitic din Dragomirești cu peste 37.000 mp. De asemenea, se va axa și pe proiecte de automatizare a activităților desfășurate în zona depozitelor, pe digitalizare și mutarea activității în Cloud (introducere Machine Learning și utilizarea inteligenței artificiale).                                                                                        

Centrul de servicii din Miercurea Ciuc este situat pe strada Iancu de Hunedoara, nr. 26 și funcționează de luni până dumincă, în intervalul orar 10:00 – 20:00.

Articolul precedent5 apeluri pentru îndepărtarea urșilor în ultimele 24 de ore
Articolul următorDosare penale și amenzi de peste 140.000 lei în județul Harghita în urma unor controale la agenții forestieri