Un bărbat de 55 de ani din comuna harghiteană Ciceu este căutat de poliţişti după ce a violat o copilă de 12 ani din localitate.

Mama minorei este cea care joi după-masă a anunţat agresiunea la 112, iar oamenii legii au pornit în căutarea violatorului, pe care însă nu l-au găsit la domiciliu, astfel că a fost alertat întreg Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita, iar bărbatul este căutat în mai multe localităţi din judeţ.

„La data de 18.06.2020, la ora 16:47, Poliţia Municipiului Miercurea-Ciuc a fost sesizată telefonic, de o femeie din comuna Ciceu, despre faptul că fiica sa în vârstă de 12 ani, a fost victima unei agresiuni sexuale. Din primele cercetări efectuate de o echipă operativă complexă, care s-a deplasat imediat la faţa locului, rezultă că în jurul orei 16:00, un bărbat de 55 de ani care locuieşte în imediata vecinătate a familiei minorei, ar fi chemat-o pe copilă în locuinţa sa şi ar fi abuzat-o sexual. Cel în cauză nu a fost găsit în incinta ori în preajma imobilului, astfel încât poliţiştii au demarat activităţi specifice de căutare în zonă, sens în care a fost alertat întregul efectiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita. Astfel, au fost constituite mai multe echipe, care acţionează în cercuri concentrice pornind de la locuinţa bărbatului, activităţile de căutare şi scotocire vizând toate locurile sau locaţiile în care acesta s-ar putea afla”, transmit reprezentanţii IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Articolul precedentPui de urs lovit de tren, găsit de Garda de Mediu Harghita lângă o cale ferată
Articolul următorBăcăuan căutat de autorităţile italiene, găsit la o stână din judeţul Harghita