Liga I la futsal programează în acest week-end primele partide din 2021. Acestea vor fi în același timp și ultimele meciuri din sezonul regular al actualei ediții de campionat, anunță FRF.

Pentru a doua oară în sezonul 2020-2021, caravana Ligii I poposește la Odorheiu Secuiesc. Primul meci al anului va pune față în față nou-promovata Luceafărul Buzău și Imperial Wet Miercurea Ciuc, fosta campioană a României. Partida este deosebit de importantă pentru ambele formații. Aflată într-o luptă la baionetă cu FK Odorheiu Secuiesc pentru locul 4, ultimul care asigură prezența în play-off, Luceafărul Buzău are nevoie cel puțin de o remiză în duelul cu Imperial Wet.

„Suntem conștienți că va fi foarte greu, deși nu ne temem de adversar. Vom da, ca de fiecare dată, totul pe teren”, a spus Iulian Trăznea, antrenorul echipei buzoiene.

Luceafărul l-a transferat în această iarnă pe Ovidiu Aramă, chiar de la adversara de vineri, Imperial WET Miercurea Ciuc. Produs al grupării harghitene, Ovidiu Aramă a evoluat sezonul 2019-2020 la Dunărea Călărași, după care s-a întors la Miercurea Ciuc.

Amănunte, AICI.

Sursa: Realitatea de Harghita