Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sovata au reținut pentru 24 de ore un bărbat din județul Harghita, bănuit de săvârșirea a trei infracțiuni, constatate în urma unui control în trafic.

 

Potrivit IPJ Mureș, luni după-amiază, o patrulă din cadrul Poliției stațiunii Sovata a oprit, pe strada Praidului din stațiune, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din județul Harghita.

În timpul activității de control, cel în cauză a prezentat polițiștilor un permis de conducere, aparent emis de autoritățile din Ungaria. În urma cercetărilor specifice derulate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că permisul de conducere utilizat de acesta, figurează pe numele unei alte persoane.

Totodată, din verificările efectuate a rezultat că bărbatul nu deține permis de conducere emis de autoritățile române, pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore de către polițiști.

Acesta a fost condus și predat reprezentanților Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Cercetările continuă în cauză în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentFără ”păcănele” la mai puțin de 300 de metri de școli și locuri de joacă – Proiectul de lege a trecut de Senat
Articolul următorINCIDENT în Marea Neagră: Dronă americană doborâtă „intenționat” de 2 avioane rusești – Anunțul oficial al SUA