Liga I la futsal a fost în ultima săptămână o adevărată cursă de anduranță pentru cele mai multe dintre echipe. Campioana Imperial WET Miercurea Ciuc a încheiat perfect în acest week-end provocarea celor trei meciuri disputate în decurs de doar șase zile și conduce autoritar competiția internă.

Trupa pregătită de Cosmin Gherman a trecut, pe rând, de Clujana Cluj (scor 18-0), Informatica Timișoara (scor 4-2) și de Dunărea Călărași (5-2). Meciul cu Informatica și derby-ul cu Dunărea s-au disputat la Odorheiu Secuiesc, acolo unde campioana s-a mutat după ce Sala Sporturilor „Zsolt Erőss” din Miercurea Ciuc a intrat în renovare.

„Șapte victorii din tot atâtea partide în acest sezon și primul loc în clasamentul Ligii I reprezintă răsplata pentru munca depusă de jucători, de conducerea tehnică, de toți cei care sunt lângă echipă. În ciuda faptului că suntem neînvinși și că, iată, de două meciuri, suntem obligați să jucăm pe teren neutru meciurile considerate pe teren propriu, cred că putem mai mult”, a declarat Walter Gorbe, finanțatorul campioanei Imperial WET Miercurea Ciuc. După cele trei confruntări, gruparea harghiteană va sta etapa viitoare, dar e deja cu gândul la superconfruntarea din runda a X-a, din deplasare, cu CS United Galați!

Tot în acest week-end FK Odorheiu Secuiesc a tranșat în favoarea sa derby-ul codașelor. Harghitenii au trecut la scor, pe teren propriu, de CFF Clujana Cluj, 12-1, acesta fiind abia al doilea succes stagional. Clujenii au bifat la Odorheiu Secuiesc a șaptea înfrângere din tot atâtea partide în acest sezon, scrie frf.ro.

Etapa a VIII-a:
Imperial WET Miercurea Ciuc – Futsal Club Dunărea Călărași 5-2
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CFF Clujana Cluj 12-1
CS United Galați – Informatica Timișoara 8-0

– Autobergamo Deva a stat în această rundă

Etapa viitoare, a IX-a:
duminică, 17 noiembrie, ora 15:00
CFF Clujana Cluj – Autobergamo Deva

luni, 18 noiembrie, ora 18:00
Informatica Timișoara – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc
Futsal Club Dunărea Călărași – CS United Galați

Articolul precedentCOD GALBEN de vânt puternic, până joi dimineața!
Articolul următor70 de echipe participă sâmbătă la Parada Cârnaţilor de la Sfântu Gheorghe